Contact

Heb je vragen over deze veiling, over de Talisker Whisky Atlantic Challenge heb  je een andere vraag? Mail deze naar info@markslats.nl. We horen graag van je!

Vergeet Mark en Kai niet te volgen via Facebook en/of Instagram voor dagelijkse updates. Iedere zaterdag is er een wekelijkse team update via www.markslats.nl met de highlights van die week. Hun positie volg je via de YB Races app (Google Play / Itunes), selecteer de Talisker Whisky Atlantic Challenge 2020 en volg team Row4Cancer.

Met hun deelname aan de TWAC halen Mark en Kai geld op voor kinderkankeronderzoek via de Maarten van der Weijden Foundation (MvdWF). Deze laatste heeft een project geselecteerd waarbij er een vaccin ontwikkeld wordt dat kinderkanker voorkomt bij kinderen met het CMMR-D syndroom. Hiervoor is € 65.000 nodig. Er is inmiddels € 46.500 ingezameld en met deze veiling hopen we de rest van het bedrag in te zamelen. Helpen jullie mee? Dat kan via directe donatie of door te bieden op een (of meerdere) hier aangeboden items!