Hoe werkt de veiling?

Maak eerst hier een account aan. Let op! Je ontvangt per mail een link om je wachtwoord in te stellen, deze mail komt mogelijk in je spam terecht.

Nadat je een account aangemaakt heb log je in en kun je direct op een item bieden! Na het aflopen van de veiling (op 31 januari 2021 om 20.00u) ontvang je als hoogste bieder een mailtje van ons. We komen een betalingsmethode overeen, in geval van een product stuur je je adresgegevens of we maken een afspraak in het geval van het winnen van een van de activiteiten!

Met hun deelname aan de TWAC halen Mark en Kai geld op voor kinderkankeronderzoek via de Maarten van der Weijden Foundation (MvdWF). Deze laatste heeft een project geselecteerd waarbij er een vaccin ontwikkeld wordt dat kinderkanker voorkomt bij kinderen met het CMMR-D syndroom. Hiervoor is € 65.000 nodig. Er is inmiddels € 46.500 ingezameld en met deze veiling hopen we de rest van het bedrag in te zamelen. Helpen jullie mee? Dat kan via directe donatie of door te bieden op een (of meerdere) hier aangeboden items!

<